December Days kurs. Anette Green’s kurs fra15.10 tar vi på norsk for de som har kjøpt kurspakke.

Fredag 18 november drar vi i gang et nytt online treff hos Tara’s HobbyKrok 🙂 Denne gangen blir det ikke et spesifikt tema, men vi kommer til å bruke mye forskjellig, og håper å lære bort noen teknikker 😊 Selvsagt vil vi bruke de nye Stampscapes stemplene, og Kevin som har Stampscapes har laget kort som blir noen av premiene!

Treffet er tenkt å være for alle, fra nybegynnere til de som har holdt på en stund. Vi håper å gi dere en inspirerende helg med livesendinger, scrap-a-long og demoer. Det vil bli trekninger på «inngangsbilletten» og masse oppgaver du kan henge deg med på. 🙂

Vi lager som vanlig en egen facebookgruppe for denne helga, der dere slippes inn etter hvert som dere betaler, slik at dere allerede nå kan kose dere og snakke sammen der inne 🙂 Det vil bli en kode å handle med denne helga for rabatt på en mengde varer.

Vi vil selge et kit som vil inneholde mye av det vi skal lage denne helga.

Treffet vil koste kr. 100,- for hele helga, og dette beløpet går til premier. Det blir trekning på «inngangsbilletten» etter hvert, så jo raskere du melder deg på, jo flere trekninger er du med på.   For å bli med sender du en epost til post@tarashobbykrok.no. Du får da en epost tilbake med betalingsopplysninger.